De 17 verdensmål

Vi tager aktivt ansvar for en bæredygtig udvikling.
Vi kan stå inde for en bæredygtig udvikling og ikke blot noget vi siger, fordi det skal lyde "smart". Nedenfor, kan du se et udpluk af vores nuværende og historiske aktiviteter og du kan følge med på vores hjemmeside. Vi er helt med på, at vi ikke kan "dykke" ind i alle 17 mål, men der hvor vi kan, gør vi vores bedste. Vi er også med på, at vi ikke kan redde hele verden, hele Europa, hele Danmark, hele Hjørring, men vi kan gøre vores ypperste inden for vores 4 vægge hos Frk. Lillevik - og det er vel det, det hele handler om, -  at vi sammen kan gøre en kæmpe forskel.
Du kan læse mere om de 17 verdensmål her

Plan Børnefonden

Vi har siden år 2010, haft et sponsorbarn igennem Børnefonden. Dette sponsorrat er fast, lagt ind i vores budgetter. Hun hedder Mahukpégon Françoise Houndegni og er født i 2007. Du kan læse lidt mere om Mahukpégon ved at klikke på billedet. Det har vi gjort siden 2010.

Kræftens bekæmpelse

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse. Det er lagt fast ind i vores budgetter, at vi årligt støtter Kræftens Bekæmpelse. Det har vi gjort siden 2012

Hjørring Handel

Vi er den del af Hjørring Handel.
Der er, desværre, ganske få frisør-saloner der er medlem af Hjørring Handel og dermed med til at løfte dejlige Hjørring til en attraktiv Handelsby. VI ER ÉN AF DEM
Derfor anbefaler vi, at du altid vælger en af de saloner, der er medlem, bl.a. os, da du så direkte er med til at løfte Dejlige Hjørring op på højeste hylde, som handelsby.
Hjørring Handel står bl.a bag julebelysning, sommer-udsmykning med de smukke balloner, Det store Stjernmodeshow, Open By Night, Kvindeugen, musik i gågaderne og meget meget mere.
Se alle medlemmer her

Lokale foreninger

Vi støtter en lang række foreninger i lokal-området. Dette gør vi ofte i form af præmier og mindre sponsorater til foreningerne. 

Vegansk

Alle vores produkter, som vi bruger i salonen er VEGANSKE og samtidig Cruelty free, altså ikke testet på dyr.

DOFK

Vi er medlem Dansk frisør og Kosmetiker forbund. Det betyder også, at vi har en overenskomst. I Danmark har langt over halvdelen af frisørsaloner desværre ikke en overenskomst. 

Vi ønsker at skabe vores egne frisører og derfor har vi altid elever. Vi stille høje krav til vores elever og de elsker det. De bliver udfordret og de bliver rigtig rigtig dygtige.

Vi husker at give dig din kasse bon med, ellers er din næste klip gratis.
Siden d. 4. April 2015, har vi haft vores "Husk Din Bon Koncept"

Det går i alt sin enkelthed ud på - at glemmer vi, imod forventning, at give dig din kassebon med, så er din næste klipning GRATIS.

Hvorfor gør vi det?

Det gør vi for at vise dig, at når du vælger Frk. Lillevik og en frisør der er medlem af Danmarks Orginisation For Frisører, så følger der et ansvar med. Nemlig at vi får afregnet de ting vi skal, her i blandt moms og skat. Den kassebon, som du får med, er dit bevis for, at din betaling er registreret i kassen og dermed går ind i det store system - DANMARK.

*Gælder ikke, hvis der er nedbrud på div. elektroniske betalingsmuligheder, defekt hardware/software så vi ikke kan skrive kvitteringer ud, hvis kunden siger nej tak til at få udleveret den udskrevene kassebonnen.

Hvad gør vi ellers?

Vi søger hele tiden den grønneste løsning, uden at gå på kompromis med resultatet.

Vores farvesystemer er markedets absolut mest organiske farver. I farverne har man erstattet vand med Aloe Vera, som giver det mest fantastiske resultat.

Alle vores hvidevarer er A+++.

En stor CO2 udledning fra frisører, kommer fra spild af produkter. Vi sætter derfor en stor ære i, at vi blander de nøjagtige mængder, når vi skal blande farver.

 

Type your text here