Frk. Lillevik

Frk. Lillevik startede 19. april 2007 på Nørrebro. En lille hyggelig salon ved Hjørring Bjerge.

I 2010, da finanskrisen havde godt fat i Danmark, valgte vi at flytte ind til midtbyen. Det var den rigtige beslutning, som gav os lige det vi ønskede - flere gæster i salonen og flere skønne medarbejdere.

D. 29/3 2019 flyttede vi igen, dog kun 3 meter, nemlig lige ind ved siden af, i vores nuværende skønne lokaler. Her tror vi på, at vi har plads nok til at opfylde alle vores drømme.

Hos os er der en ting der tæller DIG. Vores GÆSTER er hele omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. IN MY HEAD JUST YOU. 
Det vil du opleve, hvis du vil give os den ære, at hjælpe dig med din hårfarve, klipning, eyelash, balyage, striber, keratin, krøller.........ja i alle behandlinger er der kun dig i vores hoveder.

Sissel Lillevik

Mit navn er Sissel Lillevik. Jeg er tilsammen med min mand Jeppe, indehaver af Frk. Lillevik. Jeg startede min iværksætter-drøm i 2007 i det grønne område ved Hjørring Bjerge.
For dig som Gæst håber jeg, at fra du træder ind i Frk. Lillevik, kan mærke at der er tænkt over hele stemningen og atmosfæren. Et sted hvor kvalitet og håndværk går hånd i hånd, samtidig med at tonen blandt mit skønne personale og dig som gæst, er behagelig og uformel. Frk. Lillevik skal være et sted hvor du som gæst, kan mærke at du og jeg har en fortrolig tid sammen. En tid hvor jeg vil bringe lidt extra luksus og god atmosfære ind i den tid, som du har valgt at tilbringe med mig. Jeg er fantastisk stolt af min salon og mit skønne team, som jeg synes er med til at skabe den skønneste uformelle stemning i salonen. Jeg er det man på godt dansk, vil kalde en stolt håndværker.

Sisse Sanderhoff Christensen

Manager

Mit navn er Sisse og har været ansat hos Frk. Lillevik siden 2016. Jeg er meget engageret og omhyggelig med mit arbejde, så du som min æres-gæst føler dig hørt og ikke mindst forstået.
Jeg er perfektionist helt ud til fingerspidserne og kompromisløs, når det kommer til mit håndværk. Jeg ligger stor vægt på, at lytte til kundens ønsker og giver lidt ekstra forkælelse der hvor jeg kan. Det kan være en dejlig hovedbundsmassage i massagestolen hvor du trygt kan læne dig tilbage og nyde det. Jeg er både at finde inde i salonen, hvor jeg laver alt indenfor hår behandlinger, klipninger og ellers er jeg også at finde i vores vipperum hvor jeg laver eyelash extensions, lash lift og ordner bryn. Mit mål er, at du som min æres-gæst, får en afslappet og tilfredsstillende frisør-oplevelse i min og salonens atmosfære. Vi ses hos Frk. Lillevik og du kan bestille tid hos mig her. eller på tlf 35374767

Line Fælled Larsen

Manager

Jeg er har været frisør siden 2014 og bestod min uddannelse med  medalje. Jeg er enormt passioneret omkring mit arbejde og mit elskede fag. Jeg garanterer stor grundighed når du sidder i stolen hos mig, som min æres-gæst. Det kan også være, at det ender med at blive underholdende, da humor er en stor del af mig. Jeg har  igennem mine mange år som frisør, fået et bredt og visuelt syn på form og klædelighed. Mit mål som frisør, er at du som min æres -gæst, oplever en meget tryg og professionel behandling. Hvis du ved noget om kager, så er jeg også på hjemmebane, da en af mine uddannelser er bager/konditor. Vi ses hos Frk. Lillevik og du kan bestille tid hos mig her. eller på tlf 35374767

Helene

Book din næste frisørtid ved Helene her https://frklillevik.bestilling.nu/

Emma Juul Nielsen

Book din næste frisørtid ved Emma her https://frklillevik.bestilling.nu/

Jeppe Lillevik Therkildsen

Jeg er lykkelig gift med Sissel Lillevik og har hjulpet Sissel med alt, hvad jeg har kunne bidrage med, i forhold til drømmen om, at drive en nytænkende og moderne frisørsalon. Sissels ønske har altid været, at vi skal være nytænkende og være forrest i frisørbranchen. Det er præcist det samme jeg ønsker. Jeg har arbejdet ca. 20 år i Salling Group og har der tillært mig færdigheder inden for marketing, køb, salg og HR. Jeg er samtidig ansvarlig og udvikler for Frk. Lilleviks hjemmeside og SOME og skulle du finde en fejl eller to, så må du meget gerne sende mig et screen shot, så vi kan få det rettet.
Jeg arbejder til dagligt med produkterne fra Jean Paul Myne, som Sissel, sideløbende med Frk. Lillevik, er indehaver af.