Se film om vores populære Friendly Lashlift

Friendly Lash Lift - pris 598,- spar 500,-

Vi tilbyder nu, at lave et lash lift for to veninder på samme tid - Vi kalder det Friendly lash lift. I vores branche er vores vigtigste vare, vores tid. Vi har derfor opfundet et nyt koncept, der gør det muligt, at lave lash lift på to personer ad gangen. Normalt tager et lash lift en lille time og med den nyeste process, kan vi nu lave to på ca. en time. Det giver dig mulighed for endnu bedre priser på det bedst holdbare og smukkeste lash lift. Du bestiller din tid via online booking her  og vi glæder os til at se jer.

Du kan læse meget mere om lash lift længere nede på siden her.

Priser Lashlift

Lashlift uden farve

449,-

Lashlift m/farve af vipper                  

549,-      

Friendly Lashlift m/farve af vipper (2 x lashlift på samme tid, for to personer).        

1098,-         
Tilbud 598,-    

Priser Single Eyelash

Single Eyelash Extensions - 30 min

350,-

Single Eyelash Extensions - 45 min

519,-

Single Eyelash Extensions - 60 min

650,-

Single Eyelash Extensions - Fuld

995,-

 

 

 

Priser Eyelash Volume

Volume Eyelash Extensions - 30 min

375,-

Volume Eyelash Extensions - 45 min

545,-

Volume Eyelash Extensions - 60 min

690,-

Volume Eyelash Extensions - Fuld

1295,-

 

 

 

Lash Lift – Permanent vippebuk

Få smukke vipper med Lash Lift inkl. farve af vipper hos Frk. Lillevik

Lash Lift (også kaldt ”Vippe Buk”) er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde.  Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger.

Smid vippe bukkeren væk for evigt!
I modsætning til almindeligt ”vippebuk”, med en vippe bukker, der kan give krøllede og ødelagte vipper, er LashLift den permanente løsningen på smukke øjenvipper. 

Hvad er Lash Lift?
Dette er en helt ny teknologi, hvor vipperne bukkes på en mere skånsom måde, med en smuk bue. Vipperne løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en gel. Derefter påføres perm gel i 5-6 min., som herefter neutraliseres. Vipperne frigøres til sidst renses og tilbage står du med smukke vipper i 6-8 uger.

VIGTIGT!
Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.
Du skal møde op med rene vipper, så venligst rens mascara o.lign af, inden du møder op.

Ønsker du ekstra fylde og længde?
LashLift giver ikke flere eller længere vipper – så ønsker du et look med ekstra fylde og længde, tilbyder vi også Eyelash Extensions, som du kan læse mere om, her på siden.

Kontakt os for yderligere spørgsmål via vores facebookside Frk. Lillevik og book din ene-tid el. til Friendly lash lift her

Vi glæder os til at se dig/jer

Eyelash Extensions – Forlængelse af øjenvipper

Eyelash Extensions er en forlængelse af øjenvipperne og er for dig, der ønsker at vågne hver morgen med smukke lange og fyldige drømme-vipper, der hverken kræver pleje eller mascara for at tager sig smukkest ud.

Med Eyelash Extensions kan du få den længde, fylde, farve og kurve, som du ønsker, alt efter hvad dine egne vipper kan bære. Vippe længde og tykkelse bliver nøje udvalgt præcist til dig og dine vipper, så du får det flotteste resultat.

Hvad er Eyelash Extensions?

Eyelash Extensions er en forlængelse af øjenvipper. De ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet den innovativ teknologi, kombineret med regelmæssige opfyldning og pleje, holde på ubestemt tid.

Selve behandlingen er meget afslappende i rolige og skønne omgivelser. Du ligger ned under hele behandlingen og har mulighed for at lytte til musikken fra omgivelserne. Du kan også medbringe din egen musik eller f.eks. en god lydbog. Det er din tid. Faktisk slapper flere af vores kunder så godt af, at  de falder i søvn under behandlingen, mens vi forsigtigt påsætter vippehår et efter et.

Behandlingstiden varierer i tid, alt afhængigt af, om det er genopfyldning eller en halv el hel påsætning.

Vi har ydet denne eksklusive service og hjulpet et utal af piger med, at få de vipper de altid har drømt om siden 2016 og er førende eye lash extensions experter i og omkring Hjørring.

Vi anbefaler, at du får opfyldning af dine vipper ca. hver 3. uge og hvis du skal have opfyldning at vipper, du har fået påsat et andet sted end hos os, bedes du oplyse dette, så vi kan se ogaven, inden vi sætter tid af. SEnd evt. et billede på vores facebookside Frk. Lillevik.

Falder de kunstige øjenvipper af ?

Eyelash Extensions falder stille og roligt af, bl.a. under søvn og aftagning af makeup, men også i takt med at dine egne vipper skiftes ud. Vippernes naturlige cyklus er omkring de 90 dage.

Derfor vil der i løbet af 3 uger være tyndet ud i vipperne, så man vil miste noget af fyldigheden. Jo længere tid der går imellem opfyldningerne – jo flere vipper mister man. Derfor anbefaler vi, at du får opfyldning af dine vipper ca. hver 3. uge.

Aftagning af Eyelash Extensions

Vipperne falder som beskrevet selv stille og roligt af, hvis man ikke får dem fyldt op løbende. Men ønsker du at få dem fjernet inden, kan du selvfølgelig også  bestille en tid her hos os.

 

MEGET VIGTIGT INFO:
Inden behandlingen – bedes du:

  • Komme uden mascara
  • Brug ikke olieholdige makeup fjerner inden påsætning ( olieholdige produkter opløser limen)
  • Bruger du kontaktlinser, skal de tages ud ved påsætning. Du kan selvfølgeligbenytte kontaktlinser bagefter.
  • Farv ikke dine vipper samme dag. 

De første 24 timer efter påsætningen af vipperne, er det vigtigt at du:
– Undgår vand, damp, sauna og fysisk træning.
– Passer ekstra på, hvis du gnider dig i øjnene.
– Ikke bruger mascara eller vippebukker.

Og at du altid undgår følgende:

  • Olieholdige Makeup fjernings produkter.
  • Du må ikke hive/pille i vipperne.
  • Undgå almindelig OG vandfast mascara. Benyt KUN mascara, som er specielt fremstillet til Extensions, og som kun må lægges på spidserne af dine egne vipper.

Så ønsker de ekstra fylde og længde og få indrammet dine smukke øjne, så bestil et nyt look hos Frk. Lillevik, med en eye lash extension.

Kontakt os for yderligere spørgsmål via vores facebookside Frk. Lillevik og book din tid til eye lash extension her

Vi glæder os til at se dig.