Dine egne vipper- Smukke og naturlige.
Du vil få en øjenmaske under hvert øje, som er beroligende for dine øjenomgivelser, og som samtidig skjuler dine nederste vipper, sådan at vi nemt kan arbejde på dine øverste vipper. Hvis du har rester af make up på rundt om øjnene, vil vi fjerne det allerførst, men det er faktisk bedst, hvis du slet ikke har noget mascara eller øjenmakeup på, når du ankommer.

Med et Lash Lift vises dine egne vippers fulde potentiale. Måske tror du, at det kun er kvinder med naturligt lange og fyldige vipper, der kan få glæde af et Lash Lift. Tro om igen! Dette er lige så meget gaven til dem, som fra naturens side er blevet ”velsignet” med korte, tynde og måske nedadvendte vipper. Ved denne behandling vælges en skabelon størrelse, som sættes på øjenlåget. Herefter bues vipperne op over skabelonerne, og der påføres en lift lotion – og herefter en setting lotion. Til sidst farves vipperne, hvis du ønsker det. Behandlingen varer cirka 45 minutter og holder i op til 6-8 uger. Resultatet er en flot og naturlig bue på dine egne vipper, som giver en kæmpe effekt, især når du påfører mascara – mange oplever, at det bliver meget lettere at tage mascara på efter et Lash Lift.

Skabelonerne vi benytter hos Frk. Lillevik sikrer, at buen ikke bliver til et knæk, ligesom man vil opleve efter brug af en øjenvippebukker. Vi anbefaler desuden balsam til vipperne for at give ekstra fugt og pleje.