Slut med mascara og vippebukker! Vores Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet vores teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid.

Proceduren:

Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære.Vi har forskellige curls og længder, samt forskellige tykkelser.

Under påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. Én for én sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper.

Vi benytter den mest holdbare og fleksible lim, der er tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde. Limen er naturligvs godkendt og har lang holdbarhed. 

Efter behandlingen, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt. For at beholde de smukke vipper anbefales en opfyldning ved behov.

Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions.

HUSK: Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara, fjernet med olieindholdig makeupfjerne, nedsætte holdbarheden.

BEMÆRK: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions. Ved real mink, bruges der kun eyelash-curler. Holdbarheden er forskellig fra person til person.