Konkurrencer

Der kan ikke bestilles tid til dette fantastiske tilbud, kig blot ind og se om vi har hul i kalenderen. Er der ikke tid, tilbyder vi at du kan tage plads og vente, dog skal dette være inde for nærmeste time.
En herreklip må tage 15-20 min. og en dameklip må tage 30-35 min. Vurdere vi, at vi ikke kan nå netop den klipning du ønsker, inden for tidsintervallet, gøres du opmærksom på dette, inden vi går igang og tilbydes selvfølgelig en alm. klipning, til alm. pris, på alm. tidsforbrug.

Følg vores konkurrencer her eller på facebook.
Nedenfor læser du vores konkurrenceregler.

Konkurrenceregler

Præmier kan ikke ombyttes og skal afhentes i Salonen Østergade 16, 9800 Hjørring.

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Frk. Lillevik.

Alle deltagere/konkurrencevindere skal selv opsøge resultatet på Frk. Lilleviks facebookside.

Frk. Lilleviks forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen af en konkurrence eller event på såvel frklillevik.dk samt facebook. 

Præmier, der ikke er afhentet 3 uger efter de er vundet, forbliver Frk. Lilleviks ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier, skal der fremvises gyldig billedlegitimation, som pas eller kørekort eller sygesikring.

Konkurrencedeltagere accepterer, at Frk. Lillevik må eksponere navn og by på Frk. Lilleviks platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Frk. Lillevik, er man indforstået med konkurrencereglerne.

Frk. Lillevik forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Frk. Lillevik afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.